Adverteren
 

icon radio

ORN Radio

Adverteer op ORN Radio


Bereik je doelgroep effectief met radio-, tv- en online reclame.

Reclame is er in vele vormen en maten. Radio- en televisiereclame zijn onverminderd succesvol en effectief. Kijkers en luisteraars worden er bewust en onbewust massaal mee aangesproken. Online is de persoonlijke noot in je campagne en af te stemmen op zowel persoonlijke interesse, als op platform (mobiel, tablet of desktop). Bijkomend voordeel is dat mensen op vrijwel alle momenten van de dag kunnen worden bereikt via mobiel of tablet.

icon tv

ORN TV

Adverteer op ORN TV


Radio, televisie en online als onderdeel van je campagne.

Met ORN kom je verder door dichtbij te blijven. Regionale radio- of televisiereclame bereikt relatief eenvoudig een groot deel van de (potentiële) klanten binnen je eigen regio, en daarbuiten. Voeg daaraan toe dat radio en televisie voor veel mensen nog altijd iets magisch hebben en er ontstaat direct meerwaarde voor je reclameboodschap. Aan de hand van de kijk- en luistercijfers krijg je een betrouwbaar beeld van het aantal mensen dat jouw boodschap heeft gezien of gehoord. Nog directer is online, zowel in het bereiken van de juiste doelgroep, als het meten van de resultaten.

icon online

ORN Online

Adverteer op ORN Online


Regionaal adverteren op radio, televisie en online werkt!

Alles wat bij mensen om de hoek gebeurt heeft meer impact en nieuwswaarde dan de actualiteiten op nationaal- of internationaal niveau. ORN maakt gebruik van de kracht van de regio, de trots en binding van mensen met hun directe omgeving. Bedrijven en merken die bij ORN adverteren liften mee op die verbondenheid met de regio. Je boodschap krijgt automatisch meer relevantie.

tarieven interesse

Interesse?

Vraag een offerte aan


De kortste weg naar succesvol adverteren.

Adverteren op regionale radio, televisie en online media is onlosmakelijk verbonden met succes. Je bent verzekerd van een doeltreffende campagne, met daarbij de unieke variatiemogelijkheden die geen enkele ander media-exploitant je kan bieden. ORN staat met alle kennis en kunde klaar om de beste mediamix voor je samen te stellen. Voor alle mogelijkheden en onze scherpe tarieven: bel 035 6258000, of mail: sales@orn.nl.