Tarieven & aanleverspecificaties

Scherpe tarieven voor radioreclame

De tarieven die ORN Radio hanteert zijn altijd gebaseerd op de meest recente luistercijfers. Daarnaast spelen bij luistercijfers ook seizoensinvloeden een rol. De seizoenen beïnvloeden namelijk het luistergedrag. Door de juiste combinaties te maken adverteer je bij ORN effectief en efficiënt tegen een zeer scherp tarief.

Download hier: Tarieven ORN Radio Q1 2019
Download hier: Tarieven ORN Radio Q2 2019

Adverteren op alle radiozenders via één nationaal tarief

De makkelijkste manier om te adverteren op radio, is door te kiezen voor nationaal adverteren via een combinatie van alle regionale radiozenders. Hiermee ben je zeker van een hoog bereik, en met één nationaal tarief weet je direct waar je aan toe bent. Er zijn uiteraard ook talloze mogelijkheden om een campagne te voeren op een combinatie van geselecteerde zenders. Jij bepaalt dan zelf in welke gebieden je radiospotjes uitgezonden worden. De tarieven voor zendercombinaties-op-maat zijn op aanvraag beschikbaar.

Aanleverspecificaties

Radiocommercials ontvangen wij graag 3 maar uiterlijk 2 werkdagen voor de eerste uitzending door upload via het ‘EAR’ systeem. Producent dient eerst een account aan te maken waarna het geluidsbestand naar ORN geüpload kan worden. Indien van toepassing, dient er altijd een ingevuld BUMA-formulier meegestuurd te worden. Ook al wordt er geen muziek gebruikt, kan het toch zijn dat er een formulier meegestuurd moet worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ‘stemrechten’.

Download hier: Aanleverspecificaties ORN Radio