ORN TV

ORN TV = hoog kwalitatief bereik

ORN TV bereikt dagelijks ruim 2 miljoen betrokken kijkers in hun eigen vertrouwde omgeving. Al deze mensen kijken dagelijks naar regionale televisie om op de hoogte te blijven van alles wat er in hun directe omgeving gebeurt. Natuurlijk wordt ook het nationale en internationale nieuws daarbij niet uit het oog verloren. Voor adverteren in de eigen regio, of een landelijk bereik is ORN TV de beste partner. Onze ervaring, de unieke kennis van de regio en onderzoeksresultaten; het staat allemaal ter beschikking om te komen tot de meest effectieve campagne.
Voor alle mogelijkheden en onze scherpe tarieven, bel: 035 6258000 of mail naar: sales@orn.nl.

ORN TV = dichter bij de doelgroep

Een adverteerder is gebaat bij hoge kijkcijfers. Maar kijkcijfers alleen zijn niet het belangrijkst. Ook de manier waarop regionale tv wordt geconsumeerd en het bereik van reclame op televisie zijn belangrijke factoren. Regionale tv sluit direct aan op de belevingswereld van kijkers en levert een grotere betrokkenheid, daar profiteert zowel de regionale- als de nationale adverteerder van. Succesvol nationaal- of regionaal adverteren op televisie begint bij ORN TV.

ORN TV = onbeperkte mogelijkheden

ORN TV biedt je de mogelijkheid om spots zowel landelijk als heel specifiek regionaal (geo targetting) uit te zenden. Ook het aantal spotjes dat per zender of periode wordt vertoond kan flexibel worden ingezet. Zelfs variëren met reclames binnen verschillende regio’s is mogelijk. Een enorme pré voor ondernemers die in meerdere regio’s actief zijn en landelijke adverteerders die binnen hun campagne extra mediadruk willen genereren. ORN TV is vele malen flexibeler inzetbaar dan de landelijke zenders. Haal dus meer rendement uit een tv-commercial door gebruik te maken van de mogelijkheden en alle kennis bij ORN.