Tarieven & aanleverspecificaties

Altijd scherpe tarieven voor tv-reclame

De tarieven voor televisiereclame van Omroep Reclame Nederland zijn gebaseerd op de meest recente kijk- en luistercijfers. Daarnaast wordt ook de invloed van de seizoenen meegewogen in de tarieven, want dat is medebepalend voor het effect van televisiereclame. Dit zorgt er mede voor dat je bij ORN TV altijd adverteert tegen een zeer scherp tarief.

Download hier: Tarieven ORN TV Q1 2019
Download hier: Tarieven ORN TV Q2 2019

Standaard nationaal tarief, variabel regionaal tarief

Via ORN adverteer je in heel Nederland voor een duidelijk en aantrekkelijk nationaal tarief op alle publieke regionale zenders (zowel radio als televisie). Bij ORN kun je bovendien ook kiezen voor specifieke combinaties van zenders. Bij een combinatie van minimaal twee televisiezenders geldt het bovenregionale tarief. Dit tarief is o.a. afhankelijk van de zenders die je wilt inschakelen. Neem daarom altijd even contact op met Omroep Reclame Nederland (035 6258000), zodat je altijd zeker bent van de beste prijs.

Aanleverspecificaties

TV-commercials ontvangen wij graag 3 (uiterlijk 2) werkdagen vóór de eerste uitzending door uploaden naar ORN, in het MXF/XML formaat, aspect ratio 16:9. Toegang tot onze server kun je aanvragen via: traffic@orn.nl.

Download hier: Aanleverspecificaties ORN TV