Adverteren op L1 / 1Limburg

HOOG KWALITATIEF BEREIK

225.000
UNIEKE LUISTERAARS PER WEEK
1.192.000
UNIEKE KIJKERS PER WEEK
4.144.000
ONLINE BEZOEKERS PER MAAND

L1mburg, altijd dichtbij!

Liefde voor L1mburg, zegt dat niet al voldoende? Dagelijkse actualiteiten, achtergronden, sport, evenementen en cultuur uit Limburg.

Over L1 / 1Limburg

L1 radio en televisie, opgericht in 1999, is onderdeel van Stichting Omroep Limburg. L1 is hét toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk en maatschappelijk relevant.
Via de online kanalen van 1Limburg wordt het actuele Limburgse nieuws verspreid, waarbij de programma’s op radio en tv dit ondersteunen en versterken. Daarnaast heeft L1 een grote rol als cultuurdrager in de provincie Limburg, middels verschillende programma’s over sport, actualiteit (nieuws), cultuur en ontspanning.

Adverteren met ORN

In een door u gewenste regio, crossmediaal uw doelgroep bereiken. Een unieke mogelijkheid die de Regionale Publieke Omroep (RPO) u biedt.

 

Wilt u scoren in Limburg? Neem dan contact op met L1 via 043-8506060.

 

Ook als uw verzorgingsgebied wat groter is kunt u terecht bij uw eigen regionale omroep. Zij hebben intensief contact met aangrenzende RPO’s en helpen u graag verder.

 

ORN biedt de mogelijkheid om spots landelijk in te kopen via 1 loket en uit te zenden op de 13 regionale publieke omroepen. Die spots kunnen per aantal of periode flexibel worden ingezet. Zelfs variëren met reclames binnen verschillende regio’s is mogelijk. Een enorme pré voor landelijke adverteerders die binnen hun campagne extra mediadruk willen genereren. RPO is via ORN veel flexibeler inzetbaar dan de landelijke zenders. Haal dus meer rendement uit een commercial door gebruik te maken van de mogelijkheden en alle kennis bij ORN.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 035 6258000.