Adverteren op L1 / 1Limburg

HOOG KWALITATIEF BEREIK

L1mburg, altijd dichtbij!

Liefde voor L1mburg, zegt dat niet al voldoende? Dagelijkse actualiteiten, achtergronden, sport, evenementen en cultuur uit Limburg.

Over L1 / 1Limburg

L1 radio en televisie, opgericht in 1999, is onderdeel van Stichting Omroep Limburg. L1 is hét toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk en maatschappelijk relevant.
Via de online kanalen van 1Limburg wordt het actuele Limburgse nieuws verspreid, waarbij de programma’s op radio en tv dit ondersteunen en versterken. Daarnaast heeft L1 een grote rol als cultuurdrager in de provincie Limburg, middels verschillende programma’s over sport, actualiteit (nieuws), cultuur en ontspanning.

Wilt u scoren in Limburg? Neem dan contact op met L1 via 043-8506060.

Ook als uw verzorgingsgebied wat groter is kunt u terecht bij uw eigen regionale omroep. Zij hebben intensief contact met aangrenzende RPO’s en helpen u graag verder.

 

De Ster biedt de mogelijkheid om spots landelijk in te kopen via 1 loket en uit te zenden op de 13 regionale publieke omroepen.
Mail naar planning3@ster.nl voor het opvragen van een mooi radio en/of tv-voorstel.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 035 6258000.