Adverteren op Noord Holland

HOOG KWALITATIEF BEREIK

161.000
UNIEKE LUISTERAARS PER WEEK
756.000
UNIEKE KIJKERS PER WEEK
3.838.000
ONLINE BEZOEKERS PER MAAND

Noord Holland, altijd dichtbij!

Het gevoel van Noord Holland, al het nieuws, de achtergronden en sport. Je beleeft de trots op de regio via radio, TV, en via de site.

Over Noord Holland

NH is de publieke regionale omroep van Noord-Holland en is er vierentwintig uur per dag, zeven dagen in week. Op de app, website, radio en tv. NH informeert, inspireert en verbindt. Dat doen ze op z’n Noord-Hollands: eerlijk, recht voor z’n raap en met trots.

Adverteren met ORN

In een door u gewenste regio, crossmediaal uw doelgroep bereiken. Een unieke mogelijkheid die de Regionale Publieke Omroep (RPO) u biedt.

 

Wilt u scoren in Noord-Holland, neem dan contact op met NH Media via 088-8505505.

 

Ook als uw verzorgingsgebied wat groter is kunt u terecht bij uw eigen regionale omroep. Zij hebben intensief contact met aangrenzende RPO’s en helpen u graag verder.

 

ORN biedt de mogelijkheid om spots landelijk in te kopen via 1 loket en uit te zenden op de 13 regionale publieke omroepen. Die spots kunnen per aantal of periode flexibel worden ingezet. Zelfs variëren met reclames binnen verschillende regio’s is mogelijk. Een enorme pré voor landelijke adverteerders die binnen hun campagne extra mediadruk willen genereren. RPO is via ORN veel flexibeler inzetbaar dan de landelijke zenders. Haal dus meer rendement uit een commercial door gebruik te maken van de mogelijkheden en alle kennis bij ORN.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 035 6258000.