Adverteren op Omroep Brabant

HOOG KWALITATIEF BEREIK

Omroep Brabant, altijd dichtbij!

Het gevoel van Brabant, al het nieuws, de achtergronden en sport. Je beleeft de trots op de regio via radio, TV, en via de site.

Over Omroep Brabant

Omroep Brabant is met radio-uitzendingen begonnen in 1976 vanuit een voormalige kerk in Eindhoven. In 1989 kwamen daar studio’s in Breda, Den Bosch en Tilburg bij. Het editiestelsel bestaat sinds enkele jaren alleen nog voor de reclameblokken op radio en TV (Zuidoost, Noordoost, Midden en West), de uitzendingen zijn verder in de hele provincie gelijk. De studio’s in Den Bosch en Tilburg zijn afgestoten. Er wordt uitgezonden vanuit Science Park Eindhoven in Son.

Wilt u scoren in Brabant, neem dan contact op met Omroep Brabant via 040-2949349.

Ook als uw verzorgingsgebied wat groter is kunt u terecht bij uw eigen regionale omroep. Zij hebben intensief contact met aangrenzende RPO’s en helpen u graag verder.

 

De Ster biedt de mogelijkheid om spots landelijk in te kopen via 1 loket en uit te zenden op de 13 regionale publieke omroepen.
Mail naar planning3@ster.nl voor het opvragen van een mooi radio en/of tv-voorstel.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 035 6258000.