Adverteren op Omroep West

HOOG KWALITATIEF BEREIK

98.000
UNIEKE LUISTERAARS PER WEEK
675.000
UNIEKE KIJKERS PER WEEK
3.660.000
ONLINE BEZOEKERS PER MAAND

Omroep West, altijd dichtbij!

Voor, over en met de regio… Omroep West! Maatschappelijk relevante actualiteiten, informatie en amusement, gemaakt met passie voor Zuid Holland Noord.

Over Omroep West

Omroep West is voor de regio, in de regio en met de regio via radio, tv en internet. Kortom, dicht bij de mensen met een brede programmering: sport, nieuws, actualiteit en cultuur zijn een vast onderdeel in het programma-aanbod. Omroep West zendt zeven dagen per week uit op zowel radio als TV.

Adverteren met ORN

In een door u gewenste regio, crossmediaal uw doelgroep bereiken. Een unieke mogelijkheid die de Regionale Publieke Omroep (RPO) u biedt.

 

Wilt u scoren in het noordelijke van Zuid-Holland, neem dan contact op met Omroep West via 070-3078800.

 

Ook als uw verzorgingsgebied wat groter is kunt u terecht bij uw eigen regionale omroep. Zij hebben intensief contact met aangrenzende RPO’s en helpen u graag verder.

 

ORN biedt de mogelijkheid om spots landelijk in te kopen via 1 loket en uit te zenden op de 13 regionale publieke omroepen. Die spots kunnen per aantal of periode flexibel worden ingezet. Zelfs variëren met reclames binnen verschillende regio’s is mogelijk. Een enorme pré voor landelijke adverteerders die binnen hun campagne extra mediadruk willen genereren. RPO is via ORN veel flexibeler inzetbaar dan de landelijke zenders. Haal dus meer rendement uit een commercial door gebruik te maken van de mogelijkheden en alle kennis bij ORN.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 035 6258000.