Adverteren op Omroep Zeeland

HOOG KWALITATIEF BEREIK

87.000
UNIEKE LUISTERAARS PER WEEK
748.000
UNIEKE KIJKERS PER WEEK
2.199.000
ONLINE BEZOEKERS PER MAAND

Omroep Zeeland, altijd dichtbij!

Omroep Zeeland laat de vele gezichten zien van Zeeland. Op internet, radio en televisie. Zeeuws, betrokken, betrouwbaar en onderscheidend.

Over Omroep Zeeland

Omroep Zeeland staat bij iedere Zeeuw bovenaan als het gaat om nieuws en wetenswaardigheden in en over Zeeland. Via radio, tv en online, met nieuws sport, nieuws en evenementen.

Adverteren met ORN

In een door u gewenste regio, crossmediaal uw doelgroep bereiken. Een unieke mogelijkheid die de Regionale Publieke Omroep (RPO) u biedt.

 

Wilt u scoren in Zeeland, neem dan contact op met Omroep Zeeland via 0118-499941.

 

Ook als uw verzorgingsgebied wat groter is kunt u terecht bij uw eigen regionale omroep. Zij hebben intensief contact met aangrenzende RPO’s en helpen u graag verder.

 

ORN biedt de mogelijkheid om spots landelijk in te kopen via 1 loket en uit te zenden op de 13 regionale publieke omroepen. Die spots kunnen per aantal of periode flexibel worden ingezet. Zelfs variëren met reclames binnen verschillende regio’s is mogelijk. Een enorme pré voor landelijke adverteerders die binnen hun campagne extra mediadruk willen genereren. RPO is via ORN veel flexibeler inzetbaar dan de landelijke zenders. Haal dus meer rendement uit een commercial door gebruik te maken van de mogelijkheden en alle kennis bij ORN.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 035 6258000.