Adverteren op RTV Drenthe

HOOG KWALITATIEF BEREIK

93.000
UNIEKE LUISTERAARS PER WEEK
855.000
UNIEKE KIJKERS PER WEEK
2.557.000
ONLINE BEZOEKERS PER MAAND

RTV Drenthe, altijd dichtbij!

RTV Drenthe heeft de rol van spil in de Drentse samenleving. Met het nieuws, maar ook met alle achtergronden via radio, tv, app en via social media.

Over RTV Drenthe

RTV Drenthe is ontstaan vanuit de RONO (Regionale Omroep Noord en Oost) en vanaf 1 januari 1989 zelfstandig. Inmiddels heeft RTV Drenthe een gevarieerd aanbod via radio, TV en online met een eigen Drentse signatuur. Programmering beslaat, nieuws, actualiteiten, cultuur, sport en evenementen.

Adverteren met ORN

In een door u gewenste regio, crossmediaal uw doelgroep bereiken. Een unieke mogelijkheid die de Regionale Publieke Omroep (RPO) u biedt.

 

Wilt u scoren in Drenthe, neem dan contact op met RTV Drenthe via 0592-338010.

 

Ook als uw verzorgingsgebied wat groter is kunt u terecht bij uw eigen regionale omroep. Zij hebben intensief contact met aangrenzende RPO’s en helpen u graag verder.

 

ORN biedt de mogelijkheid om spots landelijk in te kopen via 1 loket en uit te zenden op de 13 regionale publieke omroepen. Die spots kunnen per aantal of periode flexibel worden ingezet. Zelfs variëren met reclames binnen verschillende regio’s is mogelijk. Een enorme pré voor landelijke adverteerders die binnen hun campagne extra mediadruk willen genereren. RPO is via ORN veel flexibeler inzetbaar dan de landelijke zenders. Haal dus meer rendement uit een commercial door gebruik te maken van de mogelijkheden en alle kennis bij ORN.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 035 6258000.