Adverteren op RTV Noord

HOOG KWALITATIEF BEREIK

121.000
UNIEKE LUISTERAARS PER WEEK
894.000
UNIEKE KIJKERS PER WEEK
3.841.000
ONLINE BEZOEKERS PER MAAND

RTV Noord, altijd dichtbij!

In de provincie Groningen zijn er actuele zaken die de mensen binden, bv de bevingen. En dat hoor/zie/lees je dan ook dagelijks op het eigen RTV Noord.

Over RTV Noord

Ontstaan vanuit de RONO (Regionale Omroep Noord en Oost) en vanaf 1989 zelfstandig als Radio Noord. Op 3 april 1995 is de eerste uitzending van TV Noord. Het programma-aanbod beslaat nieuws en actualiteit, sport, cultuur en evenementen.

Adverteren met ORN

In een door u gewenste regio, crossmediaal uw doelgroep bereiken. Een unieke mogelijkheid die de Regionale Publieke Omroep (RPO) u biedt.

 

Wilt u scoren in Groningen, neem dan contact op met RTV Noord via 050-3186655.

 

Ook als uw verzorgingsgebied wat groter is kunt u terecht bij uw eigen regionale omroep. Zij hebben intensief contact met aangrenzende RPO’s en helpen u graag verder.

 

ORN biedt de mogelijkheid om spots landelijk in te kopen via 1 loket en uit te zenden op de 13 regionale publieke omroepen. Die spots kunnen per aantal of periode flexibel worden ingezet. Zelfs variëren met reclames binnen verschillende regio’s is mogelijk. Een enorme pré voor landelijke adverteerders die binnen hun campagne extra mediadruk willen genereren. RPO is via ORN veel flexibeler inzetbaar dan de landelijke zenders. Haal dus meer rendement uit een commercial door gebruik te maken van de mogelijkheden en alle kennis bij ORN.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 035 6258000.