Adverteren op RTV Oost

HOOG KWALITATIEF BEREIK

162.000
UNIEKE LUISTERAARS PER WEEK
648.000
UNIEKE KIJKERS PER WEEK
4.620.000
ONLINE BEZOEKERS PER MAAND

RTV Oost, altijd dichtbij!

Echt in contact met de samenleving in Overijssel, dat is RTV Oost. Leidend in het nieuws en spraakmakende verhalen via radio, tv, app en social media.

Over RTV Oost

RTV Oost is gestart in 1992 en gevestigd in Hengelo, met deelredacties in Hengelo en Zwolle. Belangrijkste doel van RTV Oost is mensen voorzien van nieuws en informatie. Sport, nieuws, evenementen en cultuur zijn de belangrijkste pijlers, zowel voor radio als TV.

Adverteren met ORN

In een door u gewenste regio, crossmediaal uw doelgroep bereiken. Een unieke mogelijkheid die de Regionale Publieke Omroep (RPO) u biedt.

 

Wilt u scoren in Overijssel, neem dan contact op met RTV Oost via 074-2456410.

 

Ook als uw verzorgingsgebied wat groter is kunt u terecht bij uw eigen regionale omroep. Zij hebben intensief contact met aangrenzende RPO’s en helpen u graag verder.

 

ORN biedt de mogelijkheid om spots landelijk in te kopen via 1 loket en uit te zenden op de 13 regionale publieke omroepen. Die spots kunnen per aantal of periode flexibel worden ingezet. Zelfs variëren met reclames binnen verschillende regio’s is mogelijk. Een enorme pré voor landelijke adverteerders die binnen hun campagne extra mediadruk willen genereren. RPO is via ORN veel flexibeler inzetbaar dan de landelijke zenders. Haal dus meer rendement uit een commercial door gebruik te maken van de mogelijkheden en alle kennis bij ORN.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 035 6258000.