RTV RIJNMOND. WIJ ZIJN ERBIJ!

RTV Rijnmond is de omroep voor de regio Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland-Zuid. Wij staan midden in de samenleving. Zitten met onze regioverslaggevers diep in de haarvaten van onze regio. Met constructieve journalistiek verslaan wij niet alleen wat er gebeurt in de regio en de stad Rotterdam, maar verbinden wij ook mensen en organisaties en bieden op die manier een platform voor oplossingen. Met de typische ‘handen uit de mouwen’-mentaliteit creëren wij impact in de regio en de stad.

Over RTV Rijnmond

RTV Rijnmond is ontstaan uit Radio Rijnmond, dat in 1983 werd opgericht. Via radio, tv, internet en de mobiele app en ook persoonlijk zijn wij verbonden met ons publiek. RTV Rijnmond is betrokken en begaan met haar inwoners en staat voor betrouwbare, onafhankelijke journalistiek.

Wilt u scoren in de regio Rijnmond, neem dan contact op met RTV Rijnmond via 010 – 707 5 707.

Ook als uw verzorgingsgebied wat groter is kunt u terecht bij uw eigen regionale omroep. Zij hebben intensief contact met aangrenzende RPO’s en helpen u graag verder.

 

De Ster biedt de mogelijkheid om spots landelijk in te kopen via 1 loket en uit te zenden op de 13 regionale publieke omroepen.
Mail naar planning3@ster.nl voor het opvragen van een mooi radio en/of tv-voorstel.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 035 6258000.