270.000
UNIEKE LUISTERAARS PER WEEK
634.000
UNIEKE KIJKERS PER WEEK
3.759.000
ONLINE BEZOEKERS PER MAAND

RTV RIJNMOND. WIJ ZIJN ERBIJ!

RTV Rijnmond is de omroep voor de regio Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland-Zuid. Wij staan midden in de samenleving. Zitten met onze regioverslaggevers diep in de haarvaten van onze regio. Met constructieve journalistiek verslaan wij niet alleen wat er gebeurt in de regio en de stad Rotterdam, maar verbinden wij ook mensen en organisaties en bieden op die manier een platform voor oplossingen. Met de typische ‘handen uit de mouwen’-mentaliteit creëren wij impact in de regio en de stad.

Over RTV Rijnmond

RTV Rijnmond is ontstaan uit Radio Rijnmond, dat in 1983 werd opgericht. Via radio, tv, internet en de mobiele app en ook persoonlijk zijn wij verbonden met ons publiek. RTV Rijnmond is betrokken en begaan met haar inwoners en staat voor betrouwbare, onafhankelijke journalistiek.

Adverteren met ORN

In een door u gewenste regio, crossmediaal uw doelgroep bereiken. Een unieke mogelijkheid die de Regionale Publieke Omroep (RPO) u biedt.

 

Wilt u scoren in de regio Rijnmond, neem dan contact op met RTV Rijnmond via 010-7075813.

 

Ook als uw verzorgingsgebied wat groter is kunt u terecht bij uw eigen regionale omroep. Zij hebben intensief contact met aangrenzende RPO’s en helpen u graag verder.

 

ORN biedt de mogelijkheid om spots landelijk in te kopen via 1 loket en uit te zenden op de 13 regionale publieke omroepen. Die spots kunnen per aantal of periode flexibel worden ingezet. Zelfs variëren met reclames binnen verschillende regio’s is mogelijk. Een enorme pré voor landelijke adverteerders die binnen hun campagne extra mediadruk willen genereren. RPO is via ORN veel flexibeler inzetbaar dan de landelijke zenders. Haal dus meer rendement uit een commercial door gebruik te maken van de mogelijkheden en alle kennis bij ORN.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 035 6258000.