Adverteren op RTV Utrecht

HOOG KWALITATIEF BEREIK

226.000
UNIEKE LUISTERAARS PER WEEK
527.000
UNIEKE KIJKERS PER WEEK
2.270.000
ONLINE BEZOEKERS PER MAAND

RTV Utrecht, altijd dichtbij!

Via twee radiostations, TV en via social media voorziet RTV Utrecht haar luisteraars/kijkers/ site-bezoekers van het regionale nieuws, bv regio-actualiteiten en het ruime sportaanbod.

Over RTV Utrecht

RTV Utrecht is in het najaar van 2002 ontstaan uit een fusie tussen Radio M en Omroep Utrecht RTV. RTV Utrecht heeft de beschikking over twee tv-zenders: RTV Utrecht en UStad en twee radiozenders: Radio M Utrecht en Bingo FM. Verder participeert RTV Utrecht in het succesvolle radiostation FunX. Nieuws, amusement, actualiteiten, sport en reportages zijn de pijlers van de radio- en tv-zenders.

Adverteren met ORN

In een door u gewenste regio, crossmediaal uw doelgroep bereiken. Een unieke mogelijkheid die de Regionale Publieke Omroep (RPO) u biedt.

 

Wilt u scoren in Utrecht, neem dan contact op met RTV Utrecht via 030-8500700.

 

Ook als uw verzorgingsgebied wat groter is kunt u terecht bij uw eigen regionale omroep. Zij hebben intensief contact met aangrenzende RPO’s en helpen u graag verder.

 

ORN biedt de mogelijkheid om spots landelijk in te kopen via 1 loket en uit te zenden op de 13 regionale publieke omroepen. Die spots kunnen per aantal of periode flexibel worden ingezet. Zelfs variëren met reclames binnen verschillende regio’s is mogelijk. Een enorme pré voor landelijke adverteerders die binnen hun campagne extra mediadruk willen genereren. RPO is via ORN veel flexibeler inzetbaar dan de landelijke zenders. Haal dus meer rendement uit een commercial door gebruik te maken van de mogelijkheden en alle kennis bij ORN.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 035 6258000.