Adverteren op RTV Utrecht

HOOG KWALITATIEF BEREIK

RTV Utrecht, altijd dichtbij!

Via twee radiostations, TV en via social media voorziet RTV Utrecht haar luisteraars/kijkers/ site-bezoekers van het regionale nieuws, bv regio-actualiteiten en het ruime sportaanbod.

Over RTV Utrecht

RTV Utrecht is in het najaar van 2002 ontstaan uit een fusie tussen Radio M en Omroep Utrecht RTV. RTV Utrecht heeft de beschikking over twee tv-zenders: RTV Utrecht en UStad en twee radiozenders: Radio M Utrecht en Bingo FM. Verder participeert RTV Utrecht in het succesvolle radiostation FunX. Nieuws, amusement, actualiteiten, sport en reportages zijn de pijlers van de radio- en tv-zenders.

Wilt u scoren in Utrecht, neem dan contact op met RTV Utrecht via 030-8500700.

Ook als uw verzorgingsgebied wat groter is kunt u terecht bij uw eigen regionale omroep. Zij hebben intensief contact met aangrenzende RPO’s en helpen u graag verder.

 

De Ster biedt de mogelijkheid om spots landelijk in te kopen via 1 loket en uit te zenden op de 13 regionale publieke omroepen.
Mail naar planning3@ster.nl voor het opvragen van een mooi radio en/of tv-voorstel.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 035 6258000.