Adverteren op radio

HOOG KWALITATIEF BEREIK

1999000

verschillende luisteraars per week

13

regionale radiostations

Echt landelijk bereik

Lage kosten per contact

Geo-targeting

RPO Radio – lage kosten per contact

De gezamenlijke RPO zenders bereiken wekelijks 2 miljoen verschillende luisteraars in de koopkrachtige doelgroep van 35 plussers. RPO radio staat sinds jaar en dag zelfs in de Top 5!
De tarieven die ORN rekent voor het uitzenden van commercials zijn zo bepaald dat u aantoonbaar meer contacten maakt bij RPO dan bij andere aanbieders.
Tel hierbij op dat de RPO radiozenders met hun journalistieke/informatieve programmering een hogere mate van aandacht van luisteraars genieten en u weet dat u uw mediabudget bij ons goed besteedt.

 

ORN biedt meer contacten bij een gelijkblijvend mediabudget!

RPO Radio – nationaal en regionaal

Onze regionale radiozenders hebben gezamenlijk een 100% nationale dekking. Dat kunnen niet veel radio-exploitanten zeggen. Bij ORN kun je kiezen voor het totale nationale pakket RPO zenders of voor zenders in een specifiek gebied. Dit laatste is handig als er bijvoorbeeld een extra mediadruk in een specifieke regio gewenst is omdat andere zenders er geen of nauwelijks bereik bieden. Het gebeurt regelmatig dat ORN gevraagd wordt de gaten in het bereik van andere zenders te vullen, bv in Noord Brabant en Limburg, of juist in de noordelijke provincies waar RPO het zeer goed doet. Of wellicht heeft u een regionaal afzetgebied… ook dan bent u natuurlijk aan het juiste adres!

RPO Radio – persoonlijker

RPO Radio biedt niet alleen de unieke keuze om nationaal of regionaal te adverteren, ook kunt u per regio kiezen voor een gevarieerde spotinzet. Door het aantal spots per regio te variëren kun je heel eenvoudig verschillen in de mediadruk aanbrengen. Ook kunt u de inhoud van de commercial per regio wisselen.

Een eenvoudig, maar nuttig voorbeeld blijft het benoemen van regionale dealers en het kan nòg persoonlijker: u kunt commercials in de eigen streektaal uit laten zenden, zoals bijvoorbeeld Coca Cola en Vodafone dat al hebben gedaan.

 

ORN behaalt maximaal effect!

 

> Bekijk hier de tarieven Q3 2023. (pdf)

> Bekijk hier de tarieven Q4 2023. (pdf)

> Bekijk hier de aanleverspecificaties. (pdf)

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 035 6258000.