Adverteren op televisie

HOOG KWALITATIEF BEREIK

4600000

Verschillende kijkers per week

13

Regionale TV zenders

(H)echte band met de kijkers

Journalistiek/informatief umfeld

Geo-targeting

RPO TV –  kwantiteit & kwaliteit

Wekelijks stemmen meer dan 4,5 miljoen verschillende mensen af op “hun” RPO-zender. Al deze mensen kijken om op de hoogte te blijven van alles wat er in hun directe omgeving gebeurt.  Naast de regio-actualiteiten en achtergronden wordt ook het nationale en internationale nieuws daarbij niet uit het oog verloren. Niet onbelangrijk: regionale televisie wordt nog altijd wel vertrouwd. U kunt op een goede manier gebruik maken van de (h)echte band tussen de RPO en de vele kijkers die trots zijn op hun eigen regio.

 

ORN biedt een groot bereik in een vertrouwd journalistiek/informatief umfeld.

RPO TV – nationaal en regionaal

RPO TV biedt de mogelijkheid om commercials zowel landelijk als heel specifiek regionaal (geo targeting) uit te zenden. Ook het aantal commercials dat per zender of periode wordt vertoond kan flexibel worden ingezet. Zelfs het variëren met inhoudelijk aangepaste commercials binnen de verschillende regio’s is mogelijk en dat is een enorme pré voor ondernemers die in meerdere regio’s actief zijn en landelijke adverteerders die binnen hun campagne extra regionale media-druk willen genereren.

 

ORN biedt landelijke èn regionale adverteerders unieke campagnemogelijkheden!

 

> Bekijk hier de tarieven Q2. (pdf)

> Bekijk hier de tarieven Q3. (pdf)

> Bekijk hier de aanleverspecificaties. (pdf)

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar 035 6258000.